Bunkerboys - proffsmusiker i ny och nydanande konstellation!


Joakim Amorell (gitarr och sång) och Viktor Sand (saxofon, gitarr och sång) har under många år, var för sig men också tillsammans, spelat i olika band och med ett antal kända artister såsom Lionel Richie, Paul Carrack, Ronan Keating, Benny Andersson, Brian Wilson, Jerry Williams, Louise Hoffsten, Peter Jöback, Lasse Berghagen, Robert Wells.


Amorell och Sand från Stockholm har under året startat duon Bunkerboys. Till en början var tanken att Bunkerboys endast skulle erbjuda sitt koncept ”After golf live music” på golfklubbar, eftersom det var musikernas gemensamma intresse för golf (och deras mer ofrivilliga möten i bunkrar...) som förde dem samman i den nya duon. Efter spelningar på bröllop, större evenemang som Luleå Midnight Swim, företagsfester och andra mer privata tillställningar insåg Bunkerboys att konceptet passar till så mycket mer än golfbanor. Bunkerboys kan höja stämningen i de allra flesta sammanhang.


Bunkerboys spelar en skön blandning av gamla och nya låtar som alla känner igen, men skiljer sig från traditionella trubadurer genom sitt särskilda sound, med stämsång och musikalisk excellens, samt förmågan att spela det just publiken för dagen vill höra. De har ett mycket brett register med allt från Beatles, Barry White, Johnny Cash, ABBA och Björn Skifs till Bruce Springsteen, Coldplay, Ricky Martin och Lady Gaga.


Kontakt:

Info@bunkerboys.se


Jocke +46 (0) 70 898 11 00


Box 6161

102 33 Stockholm

Sweden